…din inima Transilvaniei

Multiflower Honey – PET

Ambalaj: PET

Detalii: ROUA FLORILOR

flacoane de plastic de 250g si 500g

Mod ambalare : 6 buc / bax
Sortimente: – miere poliflora si salcam
Avantaje produs:
– flacoanele au un capac special pentru miere, care nu permit prelingerea nici unei picaturi de miere dupa folosire;
– nu necesita folosirea linguritei;
– nu se sparge ;
– poate fi reumplut ;
– este mult mai usor decat borcanul din sticla;

Practic şi modern!
Este practic şi modern, uşor de folosit de către tineri şi copii, neexistând riscul de murdărire, şi poate fi folosit fără a fi nevoie să ai la îndemână o linguriţă.

Ambalajul sportivilor!
Datorită acestui ambalaj de plastic, cu o închidere perfect asigurată, sportivii au acum ocazia să-şi îndulcească băuturile cu miere pentru un plus de energie. Recomandăm consumarea mierii ca îndulcitor în toate băuturile pe care le luaţi cu dumneavoastră în drumeţii, excursii, plimbări cu bicicleta, dar în special în băuturile energizante consumate la sala de fitness, datorită conţinutul important de glucide care sunt direct absorbite în sânge.

Mierea polifloră este obţinută din nectarul mai multor tipuri de flori. Culoarea şi aroma sa variază în funcţie de tipul de floare predominant.

Mierea polifloră este considerată de majoritatea specialiştilor ca fiiind o miere completă, utilizată în tratarea a numeroase boli şi afecţiuni. În compoziţia sa intră vitamine din complexul B şi C, enzime, acizi organici (acid lactic, acid gluconic) şi diverse săruri minerale (fier, fosfor, calciu, potasiu). Este uşor de asimilat datorită conţinutului său de glucoză, sucroză şi fructoză.

Vezi alte produse din aceeași categorie