…din inima Transilvaniei

Miere de salcam – ambalaj practic

Ambalaj: PET

Detalii: din gama ROUA FLORILOR

flacoane de plastic de 250g si 500g

Mod ambalare : 6 buc / bax
Sortimente: – miere poliflora si salcam
Avantaje produs:
– flacoanele au un capac special pentru miere, care nu permit prelingerea nici unei picaturi de miere dupa folosire;
– nu necesita folosirea linguritei;
– nu se sparge ;
– poate fi reumplut ;
– este mult mai usor decat borcanul din sticla;

Practic şi modern!
Este practic şi modern, uşor de folosit de către tineri şi copii, neexistând riscul de murdărire, şi poate fi folosit fără a fi nevoie să ai la îndemână o linguriţă.

Ambalajul sportivilor!
Datorită acestui ambalaj de plastic, cu o închidere perfect asigurată, sportivii au acum ocazia să-şi îndulcească băuturile cu miere pentru un plus de energie. Recomandăm consumarea mierii ca îndulcitor în toate băuturile pe care le luaţi cu dumneavoastră în drumeţii, excursii, plimbări cu bicicleta, dar în special în băuturile energizante consumate la sala de fitness, datorită conţinutul important de glucide care sunt direct absorbite în sânge.

Mierea de salcâm este obţinută din florile de salcâm şi se caracterizează prin faptul că are o remarcabilă puritate şi claritate. Este una dintre cele mai cunoscute şi dulci sortimente de miere datorită gustului delicat cu tentă florală. Îşi păstrează starea lichidă pentru o lungă perioadă de timp datorită conţinutului ridicat de fructoză. Datorită conţinutului scăzut de zahăr, reprezintă cea mai buna alegere pentru diabetici.

Vezi alte produse din aceeași categorie