…din inima Transilvaniei

Cremă ANTICELULITICĂ, 200ml

Ambalaj: cutie plastic 200 ml

Detalii: Cu Unt de Shea

cu Unt de SHEA, Miere, Propolis, Ulei esenţial de Pin, Ceară de albine, Vitamina A si Vitamina E

Combinaţia de Propolis, Ulei de Pin şi Extract de Salcâm este un tratament foarte eficient împotriva celulitei, cu efect de stimulare a microcirculaţiei locale Propolisul este un produs 100% natural cu un conţinut foarte bogat în antioxidanţi naturali, care ajuta corpul la eliminarea toxinelor. Uleiul esenţial de Pin are calitatea deosebită de stimulare a circulaţiei sangvine şi a tonusului muscular. Are acţiune locală de încălzire a pielii cu rol de ardere a grăsimilor.
Crema anticelulitică este ideală pentru un masaj prelungit care tonifică pielea şi reduce apariţia aspectului de coaja de portocală.

Proprietăţi:
– regenerează şi protejează epiderma;
– revitalizează şi hrăneşte pielea;
– reface ţesuturile deformate de celulită;
– tonifică musculatura;
– hidratează pielea;
– stimulează circulaţia sanguină;
– produs destinat pielii corpului şi zonelor afectate de celulită.

Ingrediente: Aqua demin., Stearic acid, Cetearyl Alcohol, Beeswax, Shea Butter, Bis-Duglyceryl Polyacyladipate-2, Paraffinum Oil, Glycerine, Propylene Glycol, Trietanolamine, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Mel, Helianthus Annuus Seed Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Wax, Olea Europaea Husk Oil, Tochoperol, Pinus Oil, Acacia Flos Extract, Propolis Extract, Tocopheryl Acetate (Vit E) , VIT A.

Vezi alte produse din aceeași categorie